Tržiště


Petr Hugo Šlik

Román „román na přeskáčku“ s příběhy lidí, které spojuje dejvické tržiště...

Román „román na přeskáčku“ s příběhy lidí, které spojuje dejvické tržiště...

Představte si, že stojíte na tržišti a pozorujete hemžení kolem… K jakému stánku se vydáte nejprve? A pokud byste se rozhodli jinak, změnilo by to nějak běh následujících událostí? A čí osudy se tu proplétají?

Deset postav, deset úhlů pohledu, jak vyprávět jeden příběh: to je Tržiště Petra Hugo Šlika. Tento „román na přeskáčku“ vtahuje do děje každého jednotlivého čtenáře a dává mu možnost spoluvytvářet vyprávění. Začněte číst od jakékoli kapitoly a libovolně přeskakujte, kam se vám zlíbí. Jako na opravdovém tržišti. Jaký příběh skrývalo právě to „vaše“ tržiště?

Více
229 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.10.2016
Formát 120x185 mm
Hmotnost 0,172 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025905753
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autor

Petr Hugo Šlik

Petr Hugo Šlik

Petr Hugo Šlik vystudoval geodézii a jako zeměměřič také pracuje. Hraje na bicí v kapele Neúspěšný atlet a na kytaru v kapele Hugo a já, pro kterou zároveň skládá hudbu a píše texty. Žije v Libčicích nad Vltavou. Je autorem knih pro děti a mládež i dospělé. Je držitelem Ocenění poroty XIV. ročníku Literární ceny Vladimíra Vokolka 2010 v kategorii od 25 do 35 let. Jeho kniha Tajemství jeskyně pokladů byla zařazena do katalogu Nejlepší knihy dětem 2015/2016, výběru nejlepších dětských knih podle Komise pro dětskou knihu SČKN a České sekce IBBY. V roce 2016 vydal „román na přeskáčku“ pro dospělé Tržiště. Ke své knize Ztracený na Nevděku vytvořil i webové stránky www.ztracenynanevdeku.cz, kde se čtenáři mohou dozvědět, jak získat bonusovou kapitolu.

Zobrazit profil autora