Thriller, který se vám zaryje pod kůži

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Když během tetovacího veletrhu v anglickém Brightonu objeví místní tatérka Marni Mullinsová podivně znetvořenou mrtvolu, ochromí celé město strach. Podle všeho tu řádí sériový vrah, který zaživa vyřezává umělecká díla z těl svých obětí. Marni skrývá tajemství a má pádné důvody, proč nedůvěřovat policii. Jak se proto rozhodne, když ji navštíví mladý, čerstvě povýšený inspektor? Pomůže mu vyšetřit jeho první vraždu, nebo se po stopách vraždící zrůdy vydá sama?

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Tatérka"

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.09.2018
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,495 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Tatérka
Původní název The Tattoo Thief
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Franková
EAN 9788025909560
Věk od 15
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Alison Belshamová

Alison Belshamová

Alison Belshamová se narodila ve městě Hampshire ve Spojeném království a nyní žije a pracuje v Edinburghu. Psát začala, protože se chtěla stát scenáristkou. V osobním životě pak na čas upřednostnila rodinu, aby se o to dravěji na literární scénu vrátila. V roce 2016 získala na festivalu detektivek Bloody Scotland Crime Writing suverénně první místo v soutěži o nejlepší námět. Když pak román Tatérka vydala v roce 2018 knižně, obratem se stal mezinárodním trhákem a současně začátkem nové série z tajuplného prostředí mistrů jehel. Rok poté následovalo pokračování s názvem Inkoust a Balzamovač je třetí knihou v řadě.

Zobrazit profil autora